Στηρίξτε μας

Ο άρρωστος σκύλος στην Κερατέα εμπιστεύτηκε το άγγιγμα εκείνου που τον έσωσε

25 Οκτωβρίου 2012 15:11 | Τα καλά νέα
Ο άρρωστος σκύλος στην Κερατέα εμπιστεύτηκε το άγγιγμα εκείνου που τον έσωσε

Στις 13 Οκτωβρίου ο Γιώργος Αρώνης κατάφερε να πιάσει τον άρρωστο σκύλο από την Πλάκα Κερατέας για τον οποίο κάναμε έκκληση. Δίνοντας του τροφή με ηρεμιστικά χάπια Calmivet τον χαλάρωσε και τον μετέφερε στο σπίτι της εθελόντριας, η οποία τον φιλοξενεί μέχρι  να ολοκληρώσει τη θεραπεία για την ψώρα (και όχι μόνο) που του κατατρώει το κορμί.

Χθες ο κ. Αρώνης με την Ειρήνη Καλυβιώτη πήγαν να δουν τον νεαρό ασθενή. Ο τετράποδος Γιώργος ήταν ξαπλωμένος πάνω στην μάλλινη κουβέρτα του την οποία δύσκολα αποχωρίζεται. Η κατάσταση του μετά από δώδεκα μέρες εντατικής θεραπείας ήταν σαφώς καλύτερη. Όταν η Ειρήνη τον πλησίασε για να τον χαϊδέψει αντιλήφθηκε ότι αυτή η προσέγγιση τον τρόμαζε και έτσι σταμάτησε.

Όταν όμως ο κ. Αρώνης πήγε κοντά του ο τετράποδος Γιώργος τον άφησε να τον αγγίξει. Επέτρεψε στον άνθρωπο που νοιάστηκε να τον σώσει να τον χαϊδέψει… Το συγκινητικό στιγμιότυπο είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους που παλεύουν χωρίς ανταλλάγματα για να σώσουν ζώα, που υποφέρουν. Που έχουν ανάγκη από βοήθεια, τροφή, νερό, φάρμακα.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει με προσφορά φαρμάκων (Milteforan, Zylapour, Vibramycin) και ειδική τροφή ενισχυμένη για να πάρει ο μικρός τα πάνω του πιο γρήγορα μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο: 6949518422 ή το email: [email protected].

Όποιος θέλει να βοηθήσει το ζώο προσφέροντας χρήματα μπορεί να κάνει κατάθεση στον λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα 085/605985-60 στο όνομα Καλυβιώτη Ειρήνη του Θεοδώρου. Το IBAN είναι GR4001100850000008560598560 (γράφοντας το όνομά του για να δημοσιευτούν στη συνέχεια τα στοιχεία εκείνων που βοήθησαν), και με την αιτιολογία, «Γιώργος».

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρά άρρωστο σκυλί στην Κερατέα

Κερατέα: Ξεκίνησαν τη θεραπεία του σκελετωμένου και άρρωστου σκύλου

Βρήκαν 9 νεογέννητα κουτάβια πεταμένα στα σκουπίδια στο Δασκαλειό Κερατέας (βίντεο)

Κερατέα: Συνελήφθη και θα δικαστεί ο 76χρονος που ξυλοκόπησε τον σκύλο του

Κερατέα: Γνωρίζουν ποιος κακοποίησε μέχρι θανάτου το σκυλί αλλά δεν τον καταγγέλλουν

Η τρίποδη σκυλίτσα που πυροβολήθηκε στην Κερατέα χρειάζεται σπιτικό!

 

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.