Στηρίξτε μας

Σκύλος εντοπίστηκε πυροβολημένος εξ επαφής στο Ίλιον Αττικής

17 Οκτωβρίου 2012 05:30 | Καταγγελίες
Σκύλος εντοπίστηκε πυροβολημένος εξ επαφής στο Ίλιον Αττικής

Ο μικρούλης, που βλέπετε, εντοπίστηκε πυροβολημένος εξ επαφής με αεροβόλο όπλο κάτω από ένα παγκάκι σε μια πλατεία στο τέρμα της Λ. Θηβών (στον Λακιώτη) στο Ίλιον. Ναι, προφανώς κάποιος συνάνθρωπος μας, κόλλησε το όπλο του στην πλάτη του μικρού και τον πυροβόλησε. Το παράλυτο ζώο μεταφέρθηκε από τον άνθρωπο που το βρήκε στο κτηνιατρείο του Δημήτρη και του Ηλία Σιδερά στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.

Οι κτηνίατροι για να βοηθήσουν το ζώο ζήτησαν τη συνδρομή του σωματείου ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. (ΠΡΟσωρινή ΣΤέγη σε ΑδέσποΤΕς ψΥχές τΩρα). Η διάγνωση τους δεν είναι καθόλου αισιόδοξη. Η σφαίρα έχει σφηνωθεί στην σπονδυλική στήλη του σκύλου και τον έχει αφήσει παράλυτο από την μέση και κάτω.

Όμως ο κτηνίατρος Δημήτρης Σιδεράς ανέλαβε να χειρουργήσει και να νοσηλεύσει ΔΩΡΕΑΝ και για όσο χρειαστεί τον μικρούλη! Η καλοσύνη και η ευαισθησία του κτηνιάτρου δεν αξίζουν μόνο την επιβράβευση εκ μέρους μας. Τον ευχαριστούμε πολύ που αποδεικνύει τι σημαίνει ν’ αγαπάς τα ζώα και να είναι γιατρός.

Οι εθελοντές τους ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. ζητούν πληροφορίες για το συμβάν. Αν γνωρίζετε κάτι γι’ αυτό το έγκλημα επικοινωνήστε μαζί τους είτε στα email: [email protected], [email protected] είτε στο τηλέφωνο: 6930384140.

Όμως αυτό πλάσμα θα χρειαστεί μια οικογένεια για να το φροντίζει και έναν χώρο προσωρινής φιλοξενίας μέχρι να βρεθούν οι δικοί του. Φυσικά το καροτσάκι είναι το μόνο μέσο που θα μπορέσει να το βοηθήσει ώστε να μετακινείται.

Ας βοηθήσουμε τον μικρούλη να ζήσει όπως του αξίζει καταθέτοντας τη συνεισφορά μας για τα έξοδα του που θα προκύψουν στον λογαριασμό της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. (Αρ. Πρωτοδικείου 2096/2012) στην EUROBANKEFG.

Ο αρ. λογαριασμού είναι: 0026.0405.49.0100578824 (ΙΒΑΝ GR 1702604050000490100578824, SWIFTCODE: EFGBGRAA) ή στο PAYPAL που θα βρείτε στο www.prostatevo.org.

Όσοι συνεισφέρετε οικονομικά ζητήστε να αναγραφεί στην αιτιολογία της κατάθεσης MALTESE και θα αναγραφεί το όνομα τους και το ποσό της κατάθεσης τους εδώ κάτω από τη φωτογραφία. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν αλλά να διατηρήσουν την ανωνυμία τους μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα ή στο email: [email protected].

Διαβάστε επίσης:

Έκλεισε τα νεογέννητα γατιά σε τάπερ και τα πέταξε στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον

Κατάσχεσαν και απελευθέρωσαν τα φίδια που παρανόμως κρατούσε αιχμάλωτα σε ερπετάριο στο Πάρκο Τρίτση γνωστός φιδέμπορος

Χωρίς φύλαξη το Πάρκο Τρίτση με αποτέλεσμα να εξοντώνονται από ανθρώπους και ζώα τα υδρόβια πτηνά

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.