Στηρίξτε μας

Δύο οι νέοι Εισαγγελείς Ζώων Αθηνών! Δεν καταργείται ο θεσμός!

10 Οκτωβρίου 2012 07:37 | Επικαιρότητα
Δύο οι νέοι Εισαγγελείς Ζώων Αθηνών! Δεν καταργείται ο θεσμός!

Δύο νέοι εισαγγελείς αρμόδιοι για θέματα κακοποίησης ζώων για την Αττική, ορίστηκαν χθες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σύμφωνα με την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία (Π.Φ.Ο.). Η Αθηνά Θεοδωροπούλου και ο Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος είναι πλέον οι αρμόδιοι εισαγγελείς, οι οποίοι θα επιφορτιστούν με τον πολύ μεγάλο όγκο των καταγγελιών, που καθημερινά γίνονται στην μεγαλύτερη Εισαγγελία της χώρας.

Όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Σοφία Τζονίκη, γραμματέας της Π.Φ.Ο., διευκρινίστηκε από την πλευρά της Εισαγγελίας πως δεν υπήρξε πρόθεση κατάργησης του θεσμού, όπως αρχικά είχε πληροφορήσει ο Αθανάσιος Οικονομίδης - γραμματέας της μέχρι τώρα εισαγγελέως ζώων Κωνσταντίνας Αγγελοπούλου - την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

Αφού το θέμα της παραπληροφόρησης λύθηκε, πρέπει να αναφέρουμε ότι όλες αυτές οι αλλαγές έγιναν λόγω των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στη θέση της Ελένης Ράικου εξελέγη η Παναγιώτα Φάκου, η οποία είναι η νέα προϊσταμένη  της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Τη θεσμοθέτηση Εισαγγελέα Ζώων & στη Θεσσαλονίκη προανήγγειλε η αντεισαγγελέας Εφετών Ε. Χρυσόγιαννη

Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών: Απολύτως αρμόδια η ΕΛ.ΑΣ. για τις κακοποιήσεις των ζώων

Σε αγαστή συνεργασία με την αρμόδια εισαγγελέα για την πάταξη των εγκλημάτων εις βάρος των ζώων

Ορίστηκε ξανά ειδικός Εισαγγελέας Ζώων στην Εισαγγελία Αθηνών

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για την κακοποίηση ζώων

Τέλος η Εισαγγελέας Ζώων Αθηνών!

Η διαμαρτυρία της για την αδιαφορία αναφορικά με τον κακοποιημένο σκύλο στον Ασπρόπυργο οδήγησε σε παύση του αρμόδιου εισαγγελέα;

Αντιπροσωπεία του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. συνάντησε την Εισαγγελέα Ζώων

Η Πιπιλή συγχαίρει την Ράικου για την εισαγγελέα υπέρ των ζώων

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. GKOUMA KONSTANTINA

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ-ΡΩΤΗΣΩ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ...???Τ.ΠΑΝΤΩΝ, ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ!!--ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΚΟΥ,ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ?? ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ,ΠΟΥ ΤΟΧΕ ΔΕΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,Κ ΕΤΡΕΧΕ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ "ΛΙΩΣΕΙ!!..""--Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ, Κ.Λ.Π.--ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Κ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΙΑ???? ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ..ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ??????ΑΝ ΗΘΕΛΕ,ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΙ Τ.ΠΑΝΤΩΝ!! ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ, Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΣΙΚΟΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΩΝ...Κ ΚΑΛΑ!Η ΗΤΑΝ ""ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ"" ΠΑΛΙ Κ ΚΑΛΑ?? ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ, Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΠΕΜΦΕΙ......ΤΙ ΛΕΤΕ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.