Στηρίξτε μας

Ρετζίκι Θεσσαλονίκης: Πέταξαν 12 ωρών κουτάβι σε παρτέρι για να το ξεφορτωθούν

2 Οκτωβρίου 2012 13:40 | Καταγγελίες
Ρετζίκι Θεσσαλονίκης: Πέταξαν 12 ωρών κουτάβι σε παρτέρι για να το ξεφορτωθούν

Στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα πεταμένο ένα κουτάβι που υπολογίζεται ότι είχε γεννηθεί πριν από 12 ώρες. Δίπλα στο ζώο, το οποίο εντοπίστηκε ζωντανό μέσα σε παρτέρι υπήρχε μια μάζα ιστών, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, προφανώς ο αμνιακός σάκος που ήταν ακόμα είναι συνδεδεμένος με τον ομφάλιο λώρο του νεογέννητου!

Οι αδίστακτοι άνθρωποι που έκαναν αυτό δεν άφησαν τη μάνα του ζώου να το θηλάσει το πέταξαν για να το ξεφορτωθούν το συντομότερο. Το μικρό χρειάζεται τάισμα κάθε τρεις ώρες και αναζητείται εθελοντής. Φυσικά είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει χωρίς το μητρικό γάλα και τα αντισώματα που θα του παρείχε όμως οι φιλόζωοι του Φροντίζω παλεύουν και κάνουν ότι μπορούν. Το Φιλοζωικό Σωματείο «Φροντίζω», που δραστηριοποιείται στον Δήμο Νεάπολης - Συκεών στη Θεσσαλονίκη κάνει έκκληση. Αν μπορείτε να βοηθήσετε στο τάισμα του ζώου καλέστε στα τηλέφωνα: 6986063851  6986097309.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν τον άνδρα που με αυτοσχέδιες παγίδες αιχμαλώτιζε και εξαφάνιζε αδέσποτες γάτες (βίντεο)

Παγιδεύει γάτες με συρμάτινες θηλιές στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Έσπασε στο ξύλο και σκότωσε τον μόλις 3 μηνών σκύλο του αλλά συνελήφθη (βίντεο)

 

Θεσσαλονίκη: Έσωσαν τον σκύλο που περιφερόταν εξαθλιωμένος από την ασιτία και την ασθένεια

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε τον σκύλο με την εφημερίδα για να τον διώξει από την στάση

Τούμπα Θεσσαλονίκης: Βρήκε 4 γατάκια πεταμένα ζωντανά μέσα στον κάδο της ανακύκλωσης

Με σπασμένες επιγονατίδες τα 3 σκυλιά που εγκαταλείφθηκαν στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης

 

 

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. Leontiadou Sofia

    Εκ μέρους του "Φροντίζω" σας ενημερώνω πως βρήκαμε εθελοντή έμπειρο να αναλάβει το νεογέννητο και ήδη παραδόθηκε στα χέρια του. Ελπίζουμε να τα καταφέρει τις επόμενες κρίσιμες ημέρες....
    Τέτοιου είδους περιστατικά μας κάνουν ν' αναρωτιόμαστε που μπορεί να φτάσει ο "άνθρωπος" , ξεφτιλίζοντας κυριολεκτικά κάθε κανόνα ηθικής αξίας.
    Σας ευχαριστούμε θερμά για την κοινοποίηση και την στήριξή σας.

    Εννοείται πως ερευνήσαμε την γύρω περιοχή μήπως βρεθεί η μάνα του κουταβιού ή τα υπόλοιπα μωρά της, όμως δεν βρήκαμε κάτι....τουλάχιστον στα ύποπτα μέρη.

  2. markos dimitriadis

    Apokleietai.. na einai to monadiko. As pane ethelontes na pane na doune kai ekei trigiro.. i kapou.. konta..mipos.. se kanan kado aporrimaton...i se kapoio ejkateilimeno oikopedo....einai kai ta alla koutabia petamena... amfiballo ean itane monachos ena koutabi...kai kratisane avtoi ta ipoloipa kai avto to petaksane. As kopsoune kinisi...mipos ta gennise adespoto....kapou ekei giro...kai ta pirane geitones oste na ta ksefortothoune apo tin skila...pou ta gennise.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.