Στηρίξτε μας

Εκπαιδεύουν τους ανθρώπους της Αττικής Οδού για τα αδέσποτα

14 Ιουνίου 2012 15:31 | Επικαιρότητα
Εκπαιδεύουν τους ανθρώπους της Αττικής Οδού για τα αδέσποτα

H Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία ξεκίνησε εκπαιδευτικά σεμινάρια – όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της www.filozoiki.gr – για σωστή περισυλλογή και αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων που περιφέρονται πέριξ και μέσα στην Αττική Οδό. Τα σεμινάρια αφορούν όλους τους εργαζόμενους δηλαδή τα 120 άτομα που περιπολούν στον αυτοκινητόδρομο και φροντίζουν για την ασφάλεια επιβατών των οχημάτων καθώς και των ζώων που εισέρχονται σε ταχείας κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της εταιρείας «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» που αντιλαμβάνονται το κομμάτι της ευθύνης που τους αναλογεί και φροντίζουν οι εργαζόμενοι να καταρτιστούν για να βοηθούν τα αδέσποτα ζώα, ώστε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις οχημάτων και ζώων.

 

Tagged:

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. γιωργος ζουκας

    σχετικα με την αττικη οδο θα ηθελα να συγχαρω και εγω την απ[οτελεσματικοτητα τους σε περιπτωση βλαβης οπως συνεβει σε εμενα κατα το παρελθον και χρειαστηκε μεταφερθη το αυτοκινητο εκτος με την βοηθεια γερανου.σε αυτο το περιστατικο ενημερωθηκα απο οτν οδηγο οτυ γερανου οτι ο σκυλος δεν επιτρεπεται να μπει μαζι με τους επιβατες στην καμπινα οδηγησεως του γερανου αλλα πρεπεινα παραμεινει στο αυτοκινητο το οποιο μεεταφερει ο γερανος.ευνοιτο ειναι .λογοι ασφαλειας.μην δυσανασχετησετε εαν σας ζητηθει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.