Στηρίξτε μας

Βούλα: Δεν θέλουν τον σκύλο τους επειδή απέκτησαν δεύτερο παιδί

11 Ιουνίου 2012 08:10 | Επικαιρότητα
Βούλα: Δεν θέλουν τον σκύλο τους επειδή απέκτησαν δεύτερο παιδί

Το σκυλάκι, που βλέπετε στη φωτογραφία, είναι ένα φοβισμένο πλάσμα, γιατί εκείνοι στους οποίους ανήκει, ποτέ δεν ασχολήθηκαν μαζί του. Τώρα, που η συγκεκριμένη ανεύθυνη οικογένεια απέκτησε δεύτερο παιδί ψάχνει, να ξεφορτωθεί και τον δεύτερο σκύλο της. Τον πρώτο τους, που ήταν θηλυκό, φιλόζωοι, οι οποίοι δραστηριοποιήθηκαν, ευτυχώς τους το πήραν πριν αρχίσει να γεννάει ανεπιθύμητα κουτάβια.

Το σκυλάκι αυτό είναι Κανίς – Γκριφόν είναι 4 χρόνων, τον λένε Τσάρλι και βρίσκεται στην Βούλα. Αν θέλετε να βοηθήσετε ώστε αυτό το πλάσμα να βρει το κατάλληλο σπίτι, εκεί που θα το αγαπούν πάντα – είτε αποκτήσουν είτε δεν αποκτήσουν παιδιά – καλέστε στο τηλέφωνο: 6942712398.

Η υιοθεσία ενός ζώου συντροφιάς είναι δεν είναι χόμπι, που όποτε θες το σταματάς. Η υπεύθυνη ιδιοκτησία ζώου είναι πάντα το ζητούμενο, γιατί τα ζώα δεν είναι αντικείμενα, που τα εγκαταλείπουμε μόλις τα βαρεθούμε ή τα χαρίζουμε.

Είναι συναισθανόμενα πλάσματα με ανάγκες. Χαίρονται, λυπούνται, πονούν, αρρωσταίνουν, διψούν και πεινάνε όπως ακριβώς και εμείς. Αν δεν είστε σίγουροι, ότι θα μπορείτε όσο αυτό το πλάσμα – ο σκύλος και η γάτα – ζει, να το φροντίζετε, τότε ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΖΩΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Η εγκατάλειψη ζώων είναι ποινικό αδίκημα!

Η μια θέλει να σκοτώσει 8 υγιή κουτάβια και ο άλλος δίνει τη γάτα του επειδή εγκυμονεί η σύζυγος

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.