Σύρος: Ενδιαφέρθηκαν για τα γατάκια και θα τα πάρουν στη Γερμανία

25.05.2012 - 14:47

Ο Μανώλης Βορρίσης κτηνίατρος στο νησί της Σύρου (εργάζεται στο κτηνιατρείο του Γιώργου Μαραγκού) γράφει στη σελίδα του στο facebook για το ενδιαφέρον, που έδειξε το ζευγάρι, το οποίο τον επισκέφθηκε χθες το πρωί, προκειμένου να περιθάλψει τα δύο μικρά γατάκια, τα οποία βρήκαν αδέσποτα.

«Με περίμεναν στο ιατρείο νωρίς το πρωί... δεν τους είχα ξαναδεί... βρήκαν δυο γατάκια του “μισού κιλού”... συμβουλεύτηκαν τον γιατρό τους στη Γερμανία για τα γατάκια... τους είπα, ότι το ένα έχει κάτι σοβαρό και χρειάζεται χειρουργείο... προσπάθησα να τους “βοηθήσω” και προτείναμε μια καλή τιμή... το κάναμε το χειρουργείο... και το γατάκι πετάει για Γερμανία να ζήσει για 14 χρόνια και όχι για 3 μήνες (τόσο ζουν τα “αναλώσιμα” μικρά στους δρόμους της Ελλαδας - το συγκεκριμένο άντε να ζούσε άλλη μια εβδομάδα).

Έλληνες δεύτερης γενιάς στη Γερμανία... τους αγαπώ. Μου είπαν, ότι δεν θέλουν να έρχονται Ελλάδα διότι δεν αντέχουν να βλέπουν ζώα να υποφέρουν... τους είπα ότι καταλαβαίνω αλλά προσπαθούμε.... μου είπαν ότι θα ξαναέρθουν».
 

Σχόλια

Δε μας είπατε βέβαια ότι θα

Δε μας είπατε βέβαια ότι θα πρεπε να "τσιπαριστούν" και να ταξιδέψουν σαν αποσκευές στο τρένο ή δίπλα στη τουρμπίνα κάποιου αεροπλάνου για να πάνε ως εκεί... αλλά ναι, συγγνώμη εννοείται αυτό, είναι μέσα στους "νόμους" περί φιλοζωίας της Ε.Ε.

Αν τα ζώα υποφέρουν στην

Αν τα ζώα υποφέρουν στην Ελλάδα ναι είναι η πικρή αλήθεια αλλά στην Γερμανία τα ζώα βιάζονται σε οίκους ανοχήΣ!!!!!!

Γ

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
CAPTCHA
Η ερώτηση χρησιμοποιείται για να ελέγξουμε εάν η φόρμα υποβάλλεται από άνθρωπο ή υπολογιστή
Για καλύτερη διαχείριση του περιεχομένου, το σχόλιό σας θα αναρτηθεί με μια μικρή καθυστέρηση.
Google+