Στηρίξτε μας

Ληξούρι Κεφαλλονιάς: Κρέμασε σκύλο στο χωράφι του!

17 Φεβρουαρίου 2012 13:50 | Καταγγελίες
Ληξούρι Κεφαλλονιάς: Κρέμασε σκύλο στο χωράφι του!

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα οδήγησε σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλλονιάς «Ντορίς» σ’ ένα κτήμα με ελαιόδεντρα στην περιοχή Κουρουπάτα στο Ληξούρι. Εκεί εντόπισαν έναν σκύλο κρεμασμένο από μια ελιά, μέσα στο κτήμα ενός κατοίκου της περιοχής.

KefalloniaLixouri 3

Ο ιδιοκτήτης της έκτασης με τα ελαιόδεντρα, που ασχολείται και με την κτηνοτροφία, είναι γνωστός για την προβληματική του συμπεριφορά. Οι υπόλοιποι κάτοικοι τον φοβούνται, καθώς μεταξύ άλλων είναι κάτοχος κυνηγετικών όπλων. Η άξεστη συμπεριφορά του δεν περιορίζεται μόνο στα ζώα…

Η καταγγελία γι’ αυτό το έγκλημα έγινε ήδη στο Αστυνομικό Τμήμα Ληξουρίου, όπως μας ενημέρωσε ο Διονύσης Καππάτος, μέλος του φιλοζωικού συλλόγου. Μάλιστα εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι ο άγνωστος άνδρας, που έκανε σε αυτούς την καταγγελία είπε, ότι το σκυλί βρίσκεται έτσι κρεμασμένο εδώ και τρεις μέρες. Τις φωτογραφίες, που δημοσιεύουμε, τράβηξε η δημοσιογράφος Αριστέα Χαριτάτου και την ευχαριστούμε θερμά, που τις έστειλε στο www.zoosos.gr. Η λήψη τους έγιναν από απόσταση για ευνόητους λόγους!

Διαβάστε επίσης:

Κεφαλλονιά: Βρήκαν ζωντανό το σκυλί που πυροβολήθηκε εξ επαφής με καραμπίνα στο κεφάλι στα Διλινάτα (βίντεο)

Επέζησε και αναρρώνει ο αδέσποτος σκύλος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι στα Διλινάτα Κεφαλλονιάς (βίντεο)

Κεφαλλονιά: Βρήκαν την αλεπού νεκρή κρεμασμένη σε δέντρο στα Καρδακάτα

Δίνουν αμοιβή σε όποιον αποκαλύψει ποιος πυροβόλησε τα σκυλιά τους στα Ραζάτα Κεφαλλονιάς

Κεφαλλονιά: Έσωσαν τον σκύλο που κακοποιούσε ο ιδιοκτήτης του επί 6 χρόνια στην Άνω Μεριά

Κεφαλλονιά: Βρήκαν το πτώμα του σκύλου με δεμένα τα πόδια & το κεφάλι πεταμένο στον γκρεμό στις Άμμες (βίντεο)

Κτηνοτρόφος εκτέλεσε πυροβολώντας 3 φορές τον σκύλο του συγχωριανού του στα Χαβδάτα Κεφαλλονιάς

Έσωσαν το κουταβάκι που είχε εγκλωβιστεί σε ακάλυπτο φρεάτιο στην Κεφαλλονιά

Υιοθέτησε τον σκύλο που έκαψαν ανήλικοι στις Κεραμειές Κεφαλλονιάς (βίντεο)

Κεφαλλονιά: Συστηματικά κρεμάει σκύλους και κανείς δεν τον καταγγέλλει

Κεφαλλονιά: Έβαλε σημάδι τον σκύλο και τον σκότωσε με το αγροτικό του

Επικήρυξαν τον άνδρα που απαγχονίζει σκύλους στη Σκάλα Κεφαλλονιάς

Κεφαλλονιά: Η ασυλοποίηση των αδέσποτων δεν είναι λύση

Κεφαλλονιά: Πέταξαν σε κάδο ζωντανή μια άρρωστη σκυλίτσα

Ληξούρι Κεφαλλονιάς: Έκτακτη σύσκεψη για να σταματήσουν την εξόντωση των ζώων

Οι φοιτητές ξεσηκώθηκαν για τις φόλες στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς

14χρονοι μαθητές έκαψαν σκύλο στις Κεραμειές Κεφαλλονιάς

Διλινάτα Κεφαλλονιάς: Εξοντώνει ζώα πετώντας τα ζωντανά σε πηγάδι και οι συντοπίτες του τον καλύπτουν!

Βρήκε τον γάτο της καμένο με καυστικό υγρό στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς

Κεφαλλονιά: Συνέλαβαν τον ψυχικά διαταραγμένο άνδρα που εξόντωνε ζώα πετώντας τα σε πηγάδι

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

11 Σχόλια

  1. Ευτυχια

    Επειδη για να βγαλεις αδεια για καραμπινα και για κυνηγι χρειαζεσαι χαρτι απο ψυχιατρο να βρουνε πρωτα τον γελοιο που του το εδωσε γιατι πρωτα αυτος φταιει γιατι χωρις το χαρτι αυτο πολλοι τετοιοι δεν θα ειχαν οπλα,να κρεμασουν λοιπον αυτο το αρχιδι και μετα να πανε οι αλλοι που δηθεν φοβουνται λες και δεν εχουν ολοι οι κωλοβλαχοι οπλα στα σπιτια τους.κανε μας τη χαρη που τον φοβουνται...αλλου ξερουν να τσαμπουκαλευονται.να πανε και να τον κανουν να κρεμαστει μονος του διπλα στο σκυλι να δει τι ωραια που ειναι.αντε που τον φοβουνται ολο μαλακιες πια!!!αμα τους πηδαγε κανενα παιδι θα τον φοβοντουσαν?αι συχτηρ με τις μαλακιες.πειτε οτι ξυνουμε τα αρχιδια μας και δεν ασχολουμαστε!αντε!

  2. gazer

    Πριν από ενάμισι χρόνο κάτοικος Ληξουρίου πυροβόλησε εντός του χόρου του ΤΕΙ Ληξουρίου προς ένα αδέσποτο σκυλί που βρισκόταν εντός του χόρου.
    Η τοπική κοινωνία για ακόμα μία φορά φρόντισε να αποκρύψει το γεγονός κρυμμένη πίσω από το δάχτυλό της με τη μικροαστική λογική του "Μην ανακατεύεσαι" φοβούμενη τους συγχωριανούς της και την τουριστική δυσφήμιση του τόπου.

  3. louis-a

    φανταζομαι θα προβουν στις παρακατω ενεργειες.αυτος ο ψευτομαγκας που γινεται αντρας πισω απ τα οπλα του θα πρεπε να κρεμαστει με τον ιδιο τροπο και να γινει περιγελως.τετοιες συμπεριφορες ουτε συγχωρουνται ουτε ξεχνουνται.περιμενουμε να μαθουμε καλα νεα μετα απ τραγικη ειδηση.προσωπικα το κτηνος αυτο θα θελα να ψοφησει.περιμενουμε τη τιμωρια του και θα μαστε σ επαγρυπνηση.ποναωωωωωωω

  4. vicky

    vre paidia giauto uparxoun kai oi nomoi,kseroun poios einai kai ti ekane kai den ton kataggeloun? ti exoume tromokratia?kante ton mia munhsh na paei autoforo kai na apaggelthei kathgoria ti fovontai toso?den prepei na stamathsoune auta pia? kai o theos o idios na to ekane uparxoune nomoi kai giautous tous nomous pasxizoun oloi oi zwofiloi,tirhste tous kai kante auto pou prepei na mhn menoun ta katharmata etsi.

  5. Γιωργος

    Καλα οι αστυνομικοι του Ληξουριου ειναι αψογοι επαγγελματιες. Καντε Αστυνομο το ρινγκο που παιζει στην εδρα σας χωρις αντυπαλο.... Οπως φαινετε αυτος ειναι ο νομος.

  6. sandy

    ti paei na pei ton fovountai? an einai provlimatiki i simberifora toy, pou sigoura einai totesigoura exoun n akatagiloun peristatika. ti tha kanei tha toys pirovolisei? an den milisoun omos afto einai sigouro..tha yparxei kai anthropino thyma kapoia stigmi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.