Στηρίξτε μας

Λέσβος: Εκτέλεσε τον σκύλο και επιτέθηκε στον ιερέα!

2 Φεβρουαρίου 2012 14:16 | Καταγγελίες
Λέσβος: Εκτέλεσε τον σκύλο και επιτέθηκε στον ιερέα!

Σήμερα το πρωί ένας σκύλος εκτελέστηκε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του Μίσα Φαρσακόπουλου και του π. Χρήστου Τσιτμηδέλλη, στην είσοδο της Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στον Μανταμάδο Λέσβου.

Ο 59χρονος δράστης είπε, ότι το μεσαίου μεγέθους σκυλάκι του επιτέθηκε και μόλις το σκότωσε προσπάθησε να επιτεθεί και στον ιερέα, ο οποίος του ζήτησε τον λόγο, καθώς εκείνος ήταν, που το φρόντιζε. Ο στρατιωτικός Μισαήλ Φαρσακόπουλος βλέποντας τι συμβαίνει μπήκε στη μέση για να προστατέψει τον ιερέα και να απωθήσει τον εκτελεστή.

Ο πατέρας Χρήστος, πολύ γνωστός για τη φιλοζωική του δράση στον τόπο, είπε χαρακτηριστικά πως φοβήθηκε για τη ζωή του και πως πάλι καλά, που βρέθηκε ο στρατιωτικός εκεί και εμπόδισε τον δράστη να τον βλάψει. Καταγγελία και αυτεπάγγελτη μήνυση έχει γίνει ήδη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου, το οποίο έχει αναλάβει και την προανάκριση. Ο 59χρονος δράστης αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο Μισαήλ Φαρσακόπουλος, που δημοσίευσε και τη φωτογραφία του νεκρού σκύλου, γράφει στο Facebook: «το τελευταίο που θέλω να πω είναι πως σαν στρατιωτικός που είμαι αυτό που έσωσε αυτό το τέρας από τα χέρια μου ήταν η στολή που φορούσα. Τιμωρία σε όλους τους δολοφόνους. Προσωπικά ήταν σαν να σκότωσε εμένα τον ίδιο».

O δράστης όπως έγινε γνωστό βρέθηκε στη μονή γιατί θέλησε να επισκεφθεί το μνήμα της μάνας του στο νεκροταφείο, που υπάρχει στο μοναστήρι και εκεί είπε πως του επιτέθηκε το ζώο, ενώ κανένας από τους μάρτυρες δεν το επιβεβαιώνει. Βγήκε από το μοναστήρι πήρε την καραμπίνα από το αυτοκίνητο του και εκτέλεσε το ζώο εν ψυχρώ!

O ιερέας φοβάται για την ζωή του

Με τη Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ο π. Χρήστος. Ο ιερέας ήταν έντρομος γι’ αυτό που έζησε και καταστενοχωρημένος. Της είπε, ότι ταΐζει αρκετά αδέσποτα, αφού αγαπάει όλα τα πλάσματα του Θεού και κυρίως τα ανυπεράσπιστα.

Ο «κύριος» Μ.Π., δράστης του εγκλήματος πήγαινε στην εκκλησία. Κάποιο από τα αδέσποτα του γαύγισε και αυτός σε άγρια κατάσταση είπε του παπά Χρήστου «τώρα θα τα κανονίσω εγώ, θα πάω να φέρω την καραμπίνα να τα σκοτώσω». Μάταια ο ιερέας προσπάθησε να τον αποτρέψει. Ο δράστης, αφού διένυσε ένα χιλιόμετρο, επέστρεψε κρατώντας μια καραμπίνα και παρά τις ικεσίες του ιερέα, σκότωσε εν ψυχρώ το ένα σκυλί και απείλησε με την καραμπίνα και τον ίδιο τον ιερέα.

Το δεύτερο σκυλί ο παπάς πρόλαβε να το σώσει από την μανία του δράστη. Τα σκάγια παρ’ ολίγο όμως να χτυπήσουν και τους ανθρώπους, που είχαν πάει στην εκκλησία, να ανάψουν κερί. Δύο εκ των οποίων κατέθεσαν ήδη στην Αστυνομία ως μάρτυρες. Όταν ο δράστης ενημερώθηκε για την καταγγελία του ιερέα, έβαλε τον γιο του και πήρε τηλέφωνο τον πατέρα Χρήστο. Ο γιος του τον έβριζε λέγοντας, ότι δεν μπορεί να είναι ιερέας και να μηνύει τους ενορίτες του.

Ανάλογα τέτοια τηλεφωνήματα έγιναν και από άλλους συγχωριανούς προς τον παπά. Η κα Μπομπολάκη, που είναι και νομικός εξήγησε στο ιερέα – ώστε να το μεταβιβάσει στους ενορίτες του – ότι την μήνυση την κάνει αυτεπάγγελτα η αστυνομία λόγω της φύσης του αδικήματος. Ο ιερέας μου είπε πολλές φορές στην κα Μπομπολάκη, ότι φοβάται για τη ζωή του λόγω της αγριότητας του χαρακτήρα του δράστη.

Η κα Μπομπολάκη επικοινώνησε και με το Α.Τ. της περιοχής. Ναι μεν τα όργανα της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν, ό,τι μπορούν, για να τον συλλάβουν, αλλά αφού τον ενημέρωσαν για την καταγγελία εις βάρος του επί της ουσίας ενδεχομένως και άθελα τους τον προειδοποίησαν, γι’ αυτό και εκείνος τώρα κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη.

Η εισαγγελέα Μυτιλήνης, είπε στην κα Μπομπολάκη, ότι είναι ενήμερη για το συμβάν και της τόνισε: «μην στενοχωριέστε θα κάνουμε τα δέοντα». Αλήθεια, μετά τον σκύλο και τον ιερέα ποιος έχει σειρά;

Άλλο ένα περιστατικό που μας εκθέτει στην παγκόσμια φιλοζωική κοινότητα

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων με ανακοίνωση τους εκφράζουν «τον αποτροπιασμό τους για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός αδέσποτου σκύλου και την απόπειρα επίθεσης κατά του ιερέα της Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ καθώς και τον παρ' ολίγο τραυματισμό προσκυνητών, που συνέβη σήμερα το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2012 στο χωριό Μανταμάδος της Λέσβου.

Η στυγνή δολοφονία με κυνηγετική καραμπίνα του ανυπεράσπιστου ζώου συγκλόνισε τη φιλοζωική κοινότητα της χώρας και το περιστατικό έχει γίνει ήδη γνωστό και στο εξωτερικό. Απευθύνουμε έκκληση προς την Εισαγγελία Λέσβου, το Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον δράστη και φυσικά να προστατεύσουν τον ιερέα, που έπραξε το αυτονόητο, και, όπως και η θρησκεία το επιβάλλει, να προφυλάξουν την τοπική κοινωνία από αυτό το ανθρώπινο τέρας, που νομίζει, ότι μπορεί να σπέρνει έτσι τον θάνατο. Σήμερα είχε σειρά ο σκύλος, αύριο ποιος;».

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκε και από το Εφετείο Μυτιλήνης ο κυνηγός που σκότωσε σκύλο στον Μανταμάδο Λέσβου το 201

Δικάζεται στο Εφετείο στις 20/9 ο κυνηγός που δολοφόνησε σκύλο έξω από τη μονή Μανταμάδου Λέσβου το 2012

Καταδίκασαν τον κυνηγό που δολοφόνησε την Λίζα το 2012 έξω από τη μονή Μανταμάδου στη Λέσβο

Λέσβος: 30.000 € διοικητικό πρόστιμο στον κυνηγό - δολοφόνο της Λίζας

Αύριο η δίκη του δολοφόνου της Λίζας στην Μυτιλήνη

Υπογράψτε για να τιμωρηθεί ο εκτελεστής της Λίζας

Ο εκτελεστής του σκύλου στη Λέσβο ψευδώς διαδίδει ότι τον έδειραν

Λέσβος: Περισσότερα από 221 κουτάβια πετάχτηκαν ζωντανά στα σκουπίδια σε έναν χρόνο!

Λέσβος: Έριξαν φόλες στον περίβολο της εκκλησίας των Ταξιαρχών στον Μανταμάδο

Ο σκύλος βρήκε θαμμένα ζωντανά 7 κουτάβια στην Μυτιλήνη

Τον πυροβόλησαν πριν τον χτυπήσουν με αυτοκίνητο στην Αγιάσσο Λέσβου

Περισσότερα από 12 σκυλιά νεκρά από φόλες στην Κράτηγο Λέσβου

Συστηματική εξόντωση αδέσποτων και μη ζώων και στην Άντισσα Λέσβου

Απαγχόνισαν ακόμα έναν σκύλο στη Λέσβο

Βασιλικά Λέσβου: Απαγχόνισαν σκύλο κρεμώντας τον σ’ ένα πεύκο

Τηλεφωνικός αριθμός για τη φροντίδα αδέσποτων σκυλιών από το Δήμο Λέσβου

Πυροβόλησαν δύο σκυλίτσες στον Μανταμάδο Λέσβου

Λέσβος: Άφησε άταφα στην αυλή του τα 3 νεκρά κουτάβια της σκυλίτσας του

Μανταμάδος Λέσβου: Παράτησαν άταφα τα νεκρά πρόβατα και γουρούνια

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

13 Σχόλια

  1. ηλιανα

    Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΙΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΖΩΟΣ,ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ,ΟΠΟΥ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΟΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ). ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΤΑΠΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ, ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟ, ΟΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΤΑΠΙΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ). ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΜΕ 17 ΕΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ ΚΙ Η ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΠΑΛΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΟΣΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, ΒΡΕΘΗΚΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ, ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ, ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ, ΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΣΚΥΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ).
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΙΕΡΕΑ, ΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΚΙ ΟΣΟΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΦΩΤΙΣΗ, ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΘΕΟΥ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΑΙΝΙΑ, Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ HACHIKO ΠΟΥ ΣΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ -ΠΙΣΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ-, ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1923 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΡΑΙΝΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ, ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ:
    "XATCHIKO ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ! ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥ ΣΚΥΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΗ ΑΓΑΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΑ.
    ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ; ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, TH ΦΥΣΗ, ΤΑ ΖΩΑ; ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ; ΤΟΥΤΟΣ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ, ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ XACHIKO TON ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ"
    ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ: "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ;" ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ..
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ!!!!! Η ΑΓΙΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ Κ. ΦΑΡΣΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΤΑΠΙΟ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΦΡΑΙΜ ΦΙΛΟΘΕΊΤΗ ΑΡΙΖΟΝΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΙΕΡΕΜΙΑ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΖΩΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΠΛΑΝΗΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, AMHN!!!!! ΑΜΗΝ!!!!! ΑΜΗΝ!!!!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!!!!!

  2. Katerina

    se ayti ti xwra ta terata auksanontai dustuxws...to parigoro einai oti uparxoun anthrwpoi opws o pateras Xristos kai o allos kurios pou palevoun gia anuperaspista plasmatakia, opws einai ta adespota...mprabo tous...oso uparxoun anthrwpoi me tetoia poiotita uparxei elpida se auto ton topo....

  3. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΣΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΛΡΑΓΜΑΦΙΚ ΑΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΓ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ.ΑΚΟΥ ΕΞ0ΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ......ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤO ΕΓΚΛΗΜΑ.ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΙΣΟΒΑΘΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΩΤΩΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.

  4. ekko

    να τιμωρούνται σκληρα όλοι αυτοί που κάνουν κακό στα ζώα στο διαολο να πανε,τα ζωα έχουν ίδια δικαιώματα στη ζωή με τους ανθρωπους αυτο καταλαβετε το Γαμώ το!!!!

  5. ekko

    να τιμωρούνται σκληρα όλοι αυτοί που κάνουν κακό στα ζώα στο διαολο να πανε,τα ζωα έχουν ίδια δικαιώματα στη ζωή με τους ανθρωπους αυτο καταλαβετε το Γαμώ το!!!!

  6. Χριστιανα Μιχαλοπουλου

    αποκαλουμε τις αθωες ψυχουλες "ζωα"..
    ποιος ειναι το ζωο σε αυτη την περιπτωση???και φυσικα στο τελος αυτος ο αρρωστος "ανθρωπος" δεν θα τιμωρηθει..αυριο μεθαυριο θα το ξανακανει..κ ισως να μην σταματισει σε καποιο ζωο την επομενη φορα..Με το να μην τιμωρειται κανεις απο αυτους που κανουν κακο στα ζωα,ειναι σαν να τους δινουμε το ελευθερο να συνεχισουν.

  7. Ταξιαρχης

    Δυστιχος εν ετη 2012 υπαρχουν ακομα τετοια κτινοι που κανουν αυτες τις εχθροπραξειες εναντια στα ζωα, ομως τι κανει γι'αυτο η κοινωνια? μηπως θα πρεπει να αρχησουμε να περνουμαι το νομο στα χερια μας? και να τημορουμε εμεις οι ιδιοι αυτα τα κτινοι με τον αναλογο τροπο? ειλικρηνα δεν ξερω τι να πω. αν το εκαναν αυτο στα δικα του τα ζωα αυτος τι θα εκανε? η ακομα και στην οικογενεια του. ας συλογιστουμε λοιπον και ας δουμε τα ζωα ως αλλο ενα μελος της κοινωνιας μας και της οικογενειας μας.

  8. fanis

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΙΝΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΨΥΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΦΟΝΙΑΣ.ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΙΑ ΚΟΤΑ.ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.ΨΟΦΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

  9. Ελενη Νιτσοτολη

    o πατερ Χρηστος ειναι πολυ φιλοζωος και καλος ανθρωπος,το ιδιο και ο φιλος του ο στρατιωτικος,δεν ειναι η πρωτη φορα που κανουν κακο στα ζωα του...ο παλιανθρωπος να καει ζωντανος

  10. n.zach.

    Όλοι κάποια στιγμή θα κριθούμε.. Ο θεός βλέπει από ψηλά τα πάντα γιατί και τα ζωάκια δημιουργήματά του είναι..

    Αλοίμονο σ'αυτούς που τα πονούν, τα σκοτώνουν, τα βασανίζουν....

    αλοίμονο....!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.